SZ.U.D. könyv

Megjelent a Szívtiprók Ultras Debrecen első húsz esztendejét összefoglaló kötet!

„[…] A vendégeket pár kiírással találtuk meg „Odanézz, Vasas-szurkolók! Már azt hittem, kihaltak!”, majd pár pillanattal később „Védd az álatokat!” feliratot emeltünk fel. Ezután 15 tüzet vetettünk be, melyek szépen dolgoztak és keltettek melegséget az „ultraszívekben”. A meccsen csak egy átlagos szintet tudtunk hozni, a győzelem és a három gól ellenére, de azért nem volt ez egy rossz produkció részünkről. Néha a vendégeket is megtaláltuk egy-egy rigmus erejéig, majd egy bő tucatnyian rápróbáltunk a piros-kékekre, de sok ellenállást nem tanúsítottak. Elismerték az egyelőre nálunk lévő jobb erőviszonyokat, és inkább behúzták fülüket-farkukat, így mi is inkább léptünk, mert a yard érdeklődve figyelt a háttérben.”

A fenti idézet nem csak a hétvége kapcsán kap aktualitást, hisz a pár hete megrendezett focitornánkon – röpke csúszással – megjelent végre a SZUD 20 évét átölelő kötet, melyben ilyen és ehhez hasonló finomságokat olvashat a nagyérdemű.

Posztunk célja felhívni a figyelmeteket, hogy bár korlátozott számban készült el a kiadvány, egy csekély mennyiséget fenntartottunk a nyilvánosság részére, így most lehetőségetek nyílik megvenni a könyvet a www.ultrasdebrecen.hu címen található webshopunkban, kizárólag csak a készlet erejéig.

A befolyt összeg teljes egészét felajánljuk Komáromi Gábor barátunk gyermeke részére.

Ultras Debrecen Shop
Shop powered by PrestaShop
ultrasdebrecen.hu

13407334_1132318043498084_5329848264770842825_n