BEMUTATKOZÁS

A LOKI SZURKOLÓK EGYESÜLETE 1999.január.26.-án azzal a nem titkolt céllal alakult, hogy a szurkolók érdekképviseletét ellátva a DVSC szurkolók véleményét, ötleteit, állásfoglalásait képviselje az illetékes szervek előtt.

További feladataink a szurkolók erkölcsi és anyagi támogatása, az MLSZ-ben történő képviselet, szurkolói kiadványok támogatása, terjesztése, és szurkolói sportesemények szervezése, támogatása.
15 éves fennállásunk során Egyesületünk több száz idegenbeli utazást szervezett, koordinált hazánkban és külföldön. Más egyebek mellett szurkolói sport-, és kulturális esemény megszervezése, lebonyolítása fűződik nevünkhöz.
Egyre több és több ember munkálkodik azon, hogy a fentiek megvalósuljanak és egyre jobban egymásra találunk, erősítjük egymást.

Legfontosabb erőforrásunk a tagság szakértelme, lelkes, kreatív munkája. Tagságunk folyamatosan bővül, az újonnan felvett tag jogai, kötelezettségei azonosak a korábbi tagokéval. Tagjaink között tudhatunk a teljesség igénye nélkül diákokat, vállalkozókat, szakmunkásokat, felsőfokú végzettségűeket.
Mindenkinek segítünk, aki tenni akar a közösségért, a Csapatainkért.

Bátran meg lehet keresni minket bőven információkért, szívesen beszélgetünk mindenkivel és ajánljuk további ismeretszerzés céljából a Nagyerdei Stadionban szektorunkat.

Köszönjük tagjaink, partnereink és támogatóink segítségét!
Örülünk, hogy velük együtt valósíthatjuk meg közös céljainkat!

 

Elérhetőség:

4029 Debrecen, Monti ezredes u.3.
losz99@gmail.com
bankszámlaszám: 11738008-20835763